Tarjoamme myös kemiallisen pesun Pieksämäellä

Pieksämäen pesulassamme on nyt myös mahdollisuus pesettää vaatteet kemiallisesti. Kemiallista pesua tarvitaan silloin, kun vaatteet tai tekstiilit saattaisivat muuten kärsiä vesipesun jälkeen. Kalleimpia juhlavaatteita sekä erikoisempia kodin tekstiilejä ei useinkaan tule pesettää tavallisella vesipesulla.

Meidän kemiallinen pesumme on varmasti tehokas mutta hellävarainen. Pesemme arvokkaat vaatteesi ja tekstiilisi juuri niiden vaatimalla kemiallisella aineella, jolloin saat ne varmasti takaisin uudenveroisina! Katso hinnastomme tai ota meihin suoraan yhteyttä ja tilaa kemiallinen pesu!


Monipuolinen pesula Pieksämäellä - hyödynnä kuljetustarjous!

Joko ehdit hyödyntää tarjouksemme? Annamme kotitalousasiakkaillemme tarjoushinnan pestyjen vaatteiden kuljetuksesta Pieksämäelle sekä +50 km alueelle (lisäksi Varkaus, Joroinen, Suonenjoki ja Hankasalmi)!

Kysy kuljetuksen hinnasta!

Työvaatteiden pesu yms. Pieksämäen seudulla

Tältä sivulta näet ajankohtaiset uutisemme ja tarjouksemme koskien esimerkiksi työvaatteiden, peittojen tai mattojen pesua. Kannattaa siis seurata sivua ja tarttua tarjoukseen, kun sellainen tänne ilmestyy!

Toivotamme sinut, pyykkipussisi, mattosi tai muut pestävät tekstiilit lämpimästi tervetulleeksi pesulaamme Pieksämäen Vehkanotkossa.