Pesulapalvelut yrityksille ja yksityishenkilöille Pieksämäen seudulla

Meiltä saat edulliset sopimuspesut yrityksille. Esimerkiksi työvaatteet ja laitostekstiilit puhdistuvat luotettavasti sovitussa aikataulussa. Kaikkien tekstiilien pesu onnistuu isoinakin erinä, joten ota yhteys pesulaamme, niin sovitaan tarkemmin kuljetus- ja pesupalveluista. Kaikkiin pesutilauksiin kuuluu myös kuljetus tarpeen vaatiessa!

Palvelemme mielellämme myös yksityisasiakkaita. Meille voit tuoda pestäväksi kaikki kodin tekstiilit, kuten pitkäkarvaiset tai nukkaantuneet matot sekä huonekalut, joita on hankala puhdistaa ja kuivata kotona. Muutkin kodin tekstiilit ja vaatteet pesemme nopeasti uudenveroisiksi. 

Tutustu pesulapalveluihimme tarkemmin alla tai katso hintamme!


Yhteystiedot

Kemiallinen pesu

Tarjoamme niin kotitalouksille kuin yrityksillekin hellävaraista mutta tehokasta kemiallista pesua. Joitakin vaatemateriaaleja tulee pestä ainoastaan kemiallisesti, jotta ne eivät nukkaannu tai menetä muotoaan esimerkiksi venymisen seurauksena. Tällaisia vaatteita ovat esimerkiksi miesten puvut ja naisten juhlavaatteet sekä erilaiset ryijyt sekä muut erikoisemmat kodin tekstiilit.

Ota yhteyttä, mikäli tarvitset kemiallista pesua tai lue palvelustamme tarkemmin alta!

Lue lisää kemiallisesta pesustamme!

Mattojen pesupalvelut

Jos et välitä mattojen pesemisestä mökin laiturilla tai kaupungissa, voit tuoda ne suoraan meille! Uuden mallin tasopesukoneemme on automaattinen ja antaa täydellisen pesutuloksen.

Mattopesukoneellamme onnistuu myös laakapesu esimerkiksi erikoismatoille, jotka vaativat hyvin hellävaraista pesua säilyttääkseen muotonsa. Tutustu hintoihimme tai kysy lisää mattojen pesupalvelustamme!

Pesulapalvelut hotelleille: liinavaatteiden pesu sekä mankelointi

Hotelliin majoittuessa on päivän päätteeksi ihanaa kellahtaa pehmeiden lakanoiden väliin – ja lakanat saa pehmeiksi helpoiten mankeloimalla me! Meidän pesulamme palvelee hotelleita pesemällä lakanat, jonka jälkeen ne vielä mankeloidaan. Asiakkaat nukkuvat varmasti hyvin pehmeissä ja puhtaissa lakanoissa!

Tutustu hintoihimme tai ota yhteyttä ja tilaa pesu- ja mankelointipalvelu hotellillesi!

Työvaatteiden pesu

Oli ammattisi sitten mikä hyvänsä, puhtaat työvaatteet ovat osoitus ammattilaisuudesta sekä luotettavuudesta. Tietenkin rapatessa aina välillä roiskuu, ja maalarinkin on välillä pesetettävä haalareitaan. 

Meidän pesulamme pesee kaikkien ammattiryhmien työvaatteet hoitajista muurareihin hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Ota yhteyttä, mikäli kaipaat säännöllistä työvaatteiden pesua!