Mattopesu

Tarjoamme mattopesua kaikille matoille ammattitaidolla ja kokemuksella. Kaikilla matoilla on omat pesuohjeensa ja esimerkiksi käsintehdyn arvomaton pesu vaatii erityistä ammattitaitoa ja osaamista. Teemme mattojen laaka- ja konepesut kuivatuksineen. Yrityksellämme on tehokkaat ja nykyaikaiset pesukoneet, joilla mattojen peseminen on nopeaa ja myös ekologista.


Mattojen peseminen on hankalaa niiden suuren koon ja myös niiden materiaalien vuoksi. Lisäksi märkä
matto painaa paljon ja sitä on hankala liikutella. Myös usein matoille sopii vain ja ainoastaan kuivapesu. Varisinkin isot ja paksut matot kannattaa pesettää aina pesulassa. Kuivaamme matot nopeasti jolloin mattoon ei jää esimerkiksi ummehtunutta hajua.

Tilaa mattopesu nyt!

Yhteystiedot

Vinkkejä mattohuoltoon

Mattoja olisi hyvä huoltaa viikoittain. Säännöllisellä imuroinnilla ja tuulettamisella saa helposti ylläpidettyä maton siisteyttä. Tahrat kannattaa poistaa matosta heti. Tahrasta kannattaa pyyhkiä heti ylimääräinen lika pois ja imeyttää tahrakohta esimerkiksi talouspaperilla. Nopea tahran poisto estää likaa imeytymästä maton kuituihin. Maton hoito-ohjetta noudattamalla ne pysyvät pitkäikäisinä.

Nopeaa ja asiantutevaa palvelua

Tarjoamme nopeaa, ystävällistä ja edullista mattopesupalvelua. Tunnemme erilaiset pesumenetelmät, joista osaamme valita aina sopivimman kuhunkin tarpeeseen.

Tutustu hintoihimme tai kysy lisää mattojen pesupalvelustamme!

Pesumen palveluiden käyttö on helppoa.
Klikkaa lamppua tuossa vieressä ja katso video!